вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Виробнича педагогічна практика у ВНЗ

30.10 - другий день виробничої педагогічної практики у ВНЗ. 


Сьогодні я відвідала практичне заняття Крамаренко Тетяни Григорівни у групі МІ-15. "ДВВ. Перевірка гіпотези за розподілом Пуассона". Всі етапи практичного заняття добре простежуються.  Постійно використовувалась мультимедійна дошка, проектор.

На етапах актуалізації і мотивації Тетяна Григорівна постійно залучала до роботи студентів, що добре їх налаштувало на роботу. Протягом етапу виконання практичних завдань до дошки вийшли усі по два рази. Працювали як біля дошки так і за комп'ютером в Excel/ Тетяна Григорівна коригувала роботу, постійно поправляла, звертала увагу на функції, які використовували студенти в Еxcel, постіно проводила паралель із виконанням завдання письмово і в програмному засобі.
Під час проведення практичного використовувались різні форми роботи, як індивідуальні, так і групові.
Проведені підсумки, запланована робота на наступну пару.
Після пари викладач познайомила нас із групою, представила нас студентам, ми обговорювали заняття із Тетяною Григорівною та Банадою Ольгою Сергієвною, обговорювали зміст занять, які будемо викладати на наступному тижні, домовились із групою МІ-16 про проведення кураторських годин.  З Ольгою Сергієвною, після цього перевіряли зошити студентів.

Немає коментарів:

Дописати коментар